Bloggen er oppe og går igjen (heldigvis)

Bloggen min var nede i litt over en time i kveld. Jeg skulle oppgradere WordPress til siste versjon, 2.7.1. Jeg hadde tatt backup av alt, så jeg hadde noe å falle tilbake på hvis ting skulle skjære seg.

Jeg fulgte instruksjonen og slettet det som skulle slettes. Opplastingen av ny versjon til web-serveren min gikk fint en liten stund, men så ville ikke FTP programmet med. Det hjalp ikke å avslutte og starte det på nytt igjen. Jeg fant et nytt program, CoffeeCup Free FTP, lastet opp det som skulle, og alt virket som det det var ment.

Hva har jeg lært av dette? Backup er viktig, man kan få bruk for det (men jeg trengte det ikke denne gangen). Følg instruksjoner til punkt og prikke. Og selv om man gjør alt dette, kan ting gå galt.

This entry was posted in data and tagged , . Bookmark the permalink.


One Response to Bloggen er oppe og går igjen (heldigvis)

  1. Pingback: WordPress 2.8 - Denne gangen gikk oppgraderingen fint | Frank Eivinds verden

Legg igjen kommentar