Et foredrag om fremtidens medier (Eirik Solheim)

Jeg er alltid hungrig etter ny kunnskap. Men min tid på skolebenken er nok over. Heldigvis finnes internett og noen er også så vennlige og legger ut sine forelsninger der. Eirik Solheim som er medieutvikler i NRKs utviklingsavdeling og gjestet for ikke så lenge siden Universitetet i Bergen hvor han holdt et foredrag om fremtidens medier. Selv om dette er beregnet på mediestundenter, vil jeg tro at det har interesse for ganske mange andre også.

Som seg hør og bør er disse forelesningene lagt ut på NRKbeta.no. Forelesningen er delt opp i 4 x 45 min og videoene kan sees under, eller du kan laste dem ned via bittorent: NRKbeta.Fremtidens.Medier.UiB.torrent

Foredragene er stemplet med følgende lisens: Creative Commons, Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0.

This entry was posted in blogg and tagged , , , . Bookmark the permalink.


One Response to Et foredrag om fremtidens medier (Eirik Solheim)

  1. eirikso says:

    Hyggelig at ting kan komme til nytte utover forelesningsrommet. Og ikke glem cred til universitetet i Bergen som filmet og bearbeidet det hele!

Legg igjen kommentar