Du grønne glitrende tre…

Fra tid til annen dukker det opp merkverdige nyheter. VG kunne i dag melde at leger i den russiske byen Izhevsk fikk seg en overraskelse da de åpnet lungene til Artyom Sidorkin. Der fant de nemlig noe som liknet på edelgran.

Til Routers sier Vladimir Kamashev, legen som var med på operasjoenen, at: “Jeg så nåler fra et tre. Jeg ble svært forbløffet, og lurte på hva dette kunne være“. Ikke så rart kanskje.

Jeg er vel heller skeptisk til denne nyheten, men artig er den. Og kanskje det er noe i det som jeg hørte da jeg var liten, at man ikke måtte spise eplefrø, for det kunne begynne å vokse et tre inni deg.

This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.


3 Responses to Du grønne glitrende tre…

 1. orbix says:

  nettavisen publiserte et røntgenbilde av dette “funnet”. Barnåler og trevirke vises ikke på røntgen… er nok en luring dette her

 2. Joakim says:

  Kamasjev, ikke Kamashev.
  Izjevsk, ikke Izhevsk.

 3. Tenk litt til.... says:

  Kan det tenkes at bildet er MR eller ultralyd? Disse bildene er også kontrast, og en CPU setter opp ett bilde som kan tolkes for mennesker.

  Tviler på at Russiske leger eller kiruger er så uvitende at de ikke vet om “tette og utette” materialer.

  Om det er sant eller ei, gjenstår jo å vite, men russerene har vel ikke helt regulert sine omgivelser til det beste for befolkningen.

  Ikke godt å vite gvilke stråler som kan sprette frem ett før…?

  Kanskje i kombinasjon med litt radioaktivitet??

  Jeg undrer ;-)

Legg igjen kommentar