Et verdig farvel med Michael Jackson

I dag var en stor og trist dag for mange Michael Jackson fan over hele verden. Og selv om jeg ikke er fanatisk fan av Michael Jackson, men jeg liker musikken hanses veldig godt, så var det til tidere veldig rørende da jeg satt og så sendinga på NRK2, og ikke minst da Michael Jacksons datter Paris avsluttet med ordene: “Han var den beste faren“.

Jeg synes det var en verdig og fin markering, en god blanding av minnetaller og musikk. Og blant bidragyterne fant man Lionel Richie, John Mayer, Brooke Shields, Usher, Mariah Carey, Michael Jordan og Stevie Wonder.

Før den offentlige minnestunden på Staples Center, hadde familien en privat minnestund på gravlunden Forest Lawn.  Det var flere nordmenn til stede på Staples Center, og i Oslo hadde den norske fan-klubben samlet seg på Da Vinci Bar.

Noen bilder tatt fra NRK2 sin nettsending.

michael_jackson_memorial_service_01

michael_jackson_memorial_service_04

michael_jackson_memorial_service_05

michael_jackson_memorial_service_06

michael_jackson_memorial_service_07

Flere bilder kan du finne på blant annet Dagbladet, VG, TV2 og NRK sine sider.

We Are the World

Heal the World

This entry was posted in blogg, musikk, nyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


6 Responses to Et verdig farvel med Michael Jackson

 1. SV: Ja det var en verdig slutt. Flott minnestund, og datteren på slutten tar jeg av meg hatten for. FANTASTISK! Men tårene mine trillet fra start til slutt så og si…

 2. john says:

  Stakkars unger som mistet faren sin så tidlig. Flott minnestund som Kari nevnte. Ingen kan ta over rollen til MJ. Hvil I fred Michael Jackson.

 3. Ray says:

  Det var en falsk tale, dårlig skuespill fra datterens side, for noe bullshit.

 4. black says:

  Skuespill fra datterens side? HUN ER KUN 11 ÅR, OG ER KNUST AV SORG OVER OG HA MISTET SIN FAR.HVORDAN I ALL VERDEN KAN DU KOMME MED EN SLIK PÅSTAND?

 5. Frank Eivind says:

  @Ray Et barn skal få lov til å sørge over sin far. Og jeg er faktisk imponert over det hun gjorde. Det er i utgangspunktet vanskelig å si noe når man er virkelig lei seg. Derfor er det å stå på en scene, mens faktisk hele verden ser på, og si det hun gjør, en fantastisk prestasjon (ikke minst med tanke på alderen).

 6. Var på da vinci i oslo. meget bra!

Legg igjen kommentar