Nå blir det vel fint vær – Yr og Storm er enige

regn_stol

De siste dagen har jeg hatt som mål å sitte på verandaen å lese litt tegneserie og slikke sol. Men det er ikke så lett når det regner litt hvert 15. minutt, og lite sol i helga har det også vært. Fikk satt litt ute i går, men etter at  jeg hadde vært inne og kokt kaffe og gjort klar noen kanelboller, så regna det.

Men i dag, i dag må det bare bli fint. Både Yr.no og Storm.no melder sol, skyfritt og varmt for Risør. Så da satser jeg på at det blir soling og lesing på verandaen når jeg våkner.

yr_storm_risor

This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.


2 Responses to Nå blir det vel fint vær – Yr og Storm er enige

  1. Karen Marie says:

    Jeg stolte og på yr og storm dade meldte likt vær,men de skuffet meg nok en gang!

    http://magenta.blogg.no/1246918508_storm_og_yr.ht

    MEN i dag skinner jo faktisk sola:D

Legg igjen kommentar