Trygve Ausland (94) mistet internettilgangen

Trygve Ausland - 94-årig datanerd

Det er ikke bare bare å bli gammel. I alle fall ikke når man minster tilgangen til internett, men der gjelder for såvidt i alle aldre. Trygve Ausland (94) fra Gjerstad i Aust-Agder mistet internettilgangen da han i vår flyttet inn på alderhjem. Og jeg skjønner godt den frustasjonene det kan være å ikke ha muligheten til å koble seg opp. Men han kontaktet ordføreren og internettilgang blei ordnet. Så nå kan Ausland igjen sende e-post til sine søskenbarn i Amerika.

Internett bør være standard på aldershjem når min tid for et slikt sted kommer.

Innslaget kan du se på TV2nyhetene.no.

Du kan også lese om hva innbyggerne i South Park gjorde da internett var nede der.

This entry was posted in blogg, data, TV and tagged , , , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar