Uavgjort mot Island og ikke noe VM for Norge

Før lørdagens kamp mot Island var det en liten teoretisk mulighet for at Norge med seier kunne klare å komme seg til fotball VM neste år. Men med 1-1 mot Island, er denne muligeheten nå borte. Egil “Drillo” Olsen er selvfølgelig skuffet, noe annet ville vel egentlig vært rart. Også Brede Hangeland er veldig skuffet:

Jeg sa før denne kampen at vi må slå et lag som Island på bortebane om vi skal til VM. Det er utrolig skuffende at vi ikke er bedre. Vi har ingenting i VM å gjøre sånn som vi framstår i dag.

Det manglet i alle fall ikke på ofringsvilje. Simen Brenne gikk av banen med hjernrystelse og en sprukket leppe. Det kan gå hardt for seg når vikinger møtes til holmgang.

Eidur Gudjohnsen slakter måten Norge spiller på og er glad han ikke spiller for Drillo. Og om den norske innsatsen sier han:

Vi visste alle om taktikken til den norske treneren, og hans måte å spille fotball på. Norge har kvalitetsspillere, men jeg mener de ikke får utnyttet dem godt nok. Jeg ville ikke vært midtbanespiller for Norge, for å si det slik. Det er bare forsvarerne og spissene som er med i spillet.

Om norske supportere kanskje ikke var i perle humør etter kampen, var i alle fall oppladinga før kampen fin, som YouTube-videoen under hviser.

This entry was posted in nyheter, sport and tagged , , , . Bookmark the permalink.


2 Responses to Uavgjort mot Island og ikke noe VM for Norge

  1. Brillo says:

    Norge tapte ikke da…

Legg igjen kommentar