Plutselig 8000 treff på en YouTube video

Når jeg legger ut en video på YouTube, så går seertallet normalt sakte men sikker oppover og det over tid. Men da jeg la ut min “Bergensbanen på 7 minutter og 14 sekunder“, så økte antall visninger plutselig med ca. 8000 fra en dag til en annen rett over nyttår. Fant ikke ut hvorfor, før etter et par dager og statistikken fra YouTube hadde oppdatert seg. Det viste seg nemlig at danske Ekstrabladet hadde integrert videoen i en artikkel om seersuksessen Bergensbanen – minutt for minutt. Til skrivende stund har de gitt meg 10.800 visninger. Artig!

This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.


4 Responses to Plutselig 8000 treff på en YouTube video

  1. Karen says:

    Ekstrabladet!!! Ska sei. Artig!

Legg igjen kommentar