Snart ny sesong med LOST


See More Lost Publicity Still at IGN.com

Nå er det ikke så lenge før LOST begynner med sin sjette og siste sesong i USA, 2. februar for å være nøyaktig. Men vi i Norge må vel vente til mars tenker jeg før TV Norge starter å sende sesong 6.

Jeg har fulgt LOST siden starten. Den første sesongen var veldig bra, sesong 2 var god og så har det vel gått litt nedover (som det gjerne pleier å gjøre). Heldigvis er vi nå ved avslutningen av serien. Jeg håper vi får en del svar, men også at noe forblir ubesvart. Det er så lett å bli skuffa hvis de kommer med fikse løsninger som ikke fungerer.

Som en liten forberedelse kan du jo ta en titt på oppsummeringen av sesong 1-5.

This entry was posted in blogg, TV and tagged , , . Bookmark the permalink.


One Response to Snart ny sesong med LOST

  1. kari says:

    SV: Huff nei, Transformers er ingen film for meg desverre :P Men ante meg at dama hadde noe å si på det ja ;)

Legg igjen kommentar