Nord (anmeldelse)

Nord er nok en god norsk film. Jomar Henriksen er en person som sliter litt. Han bor i en liten skihytte ved et skianlegg i Trøndelag. Og det er vel stort sett det han gjør. En dag får han beskjed om at han har en sønn i nord. Og dermed starter en reise på 100 mil, på snøscooter. Og på sin vei treffer han på noen folk han blir litt kjent med.

Jeg likte denne filmen veldig godt, tiltross for at den egentlig ikke handler om stort. Nå skal det sies at manuset er skrevet av Erlend Loe og det forklarer kanskje noe om hvorfor filmen fungerer så bra som den gjør. Dessuten gjør Anders Baasmo Christiansen er god jobb som Jomar Henriksen. Filmen har også vunnet flere priser.

Trenger du å se en god komedie, ja da kan du se på Nord.

This entry was posted in anmeldelse-tester, blogg, film and tagged , , , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar