Fotball-VM 2010: Tirsdag 15. juni

Tre nye kamper tirsdag 15. juni. De to første hadde jeg ikke mulighet til å se, da disse gikk på Viasat Fotball.

New Zealand – Slovakia. Slovakia scoret ved Robert Vittek i begynnelsen av 2. omgang. Og jeg tror det må ha vært utrolig ergelig for Slovakia, da danskfødte Winston Reid lagde mål for New Zealand tre minutter på overtid. (Kilde: VG.no). Slutt reslutat: New Zealand – Slovakia 1 – 1

Elfenbenkysten – Portugal 0 – 0. Det er alt for mange av de første kampene som har endt uavgjort. Håper det endrer seg utover mesterskapet.

Brasil – Nord-Korea. La faktisk merke til at et par av de brasilianske spillerne brukte vanter. Kanskje ikke så rart, en av kommentatorene på TV2 sa at det bare var et par grader. Det er jo tross alt vinter i Sør-Afrika nå. Er ikke så ofte vi ser Nord-Korea spille, men de klarer seg ganske bra mot Brasil i 1. omgang. En del gode avslutninger. Pause Brasil – Nord-Korea 0 – 0. Brasil for frispark fra ca. 25 meter etter ca. 10 minutter i 2. omgang. Frisparket går rett på utsiden. Brasil scorer etter 15 minutter ved Maicon. Brasil spiller veldig bra, noe som resulterer i et nytt mål etter 71 minutter, denne gangen ved Elano. Selv om det har vært mye Brasil i denne omgangen, så scorer Ji Yun Nam i det 88. minutt. En veldig god og spennende omgang. Sluttresultat Brasil – Nord-Korea 2 – 1.