Fotball-VM 2010: Fredag 18. juni

Selv om jeg gjerne skulle sett alle kampene, kan det både være greit og praktisk at det ikke er mulig. De to første kampene gikk på Viasat Fotball (en kanal jeg ikke har) og midt i arbeidstiden. Så da må jeg nok en gang ty til andre kilder.

Tyskland – Serbia. Det gikk ikke helt Tysklands vei i dag. Miroslav Klose fikk gultkort allerede etter 13 minutter og etter et nytt gult i det 35. minutt – og dermed rødt – var det over og ut for Klose. Fire minutter senere scorer Serbia ved Milan Jovanovic som også blir sluttresultatet. Sluttresultat: Tyskland – Serbia 0 – 1.

Slovenia – USA. Etter bare 13 minutter lager Valter Birsa mål for Slovenia. Og helt mot slutten av første omgang blir det nok et mål til Slovenia, denne gangen ved Zlatan Ljubijankic. Landon Donovan scorer for USA rett etter pause. Og etter 82 minutter blir det nok et mål til USA, nå ved Michael Bradley. Sluttresultat: Slovenia – USA 2 – 2.

England – Algeri. Det er rart et lag som England ikke vil spille mer enn de gjør. Etter uavgjort i første omgang burde de ha spilt bedre enn dette. Kun en målsjanse til England. Dessverre har ikke Algeri produsert så mye heller. Pause: England – Algeri 0 – 0. England er en stor skuffelse. De kom til noen flere avslutniger i 2.omgang, men det gjore også Algeri. Heller ikke dette var noen god omgang total sett. Sluttresultat: England – Algeri 0 – 0.