Fotball-VM 2010: Kamper torsdag 24. juni

I dag torsdag 24. juni er det siste kamper i gruppe E og gruppe F. Jeg fikk med meg 2. omgang av Slovakia – Italia og hele Danmark – Japan.

Danmark – Japan (gruppe E). Danmark startet veldig bra, men mistet dessverre noe av futten, da Japan lagde mål etter 17 minutter ved Keisuke Honda. Etter 30 minutter var det Yasuhito Endo sin tur for å score for Japan. Pause: Danmark – Japan 0 – 2. Danmark startet bedre i andre omgang enn de avsluttet den første, men det hjelper ikke når det ikke blir mål. Det var Japan som førte. Danmark får straffe etter 81 minutter som Jon Dahl Tomasson klarer å skyte rett på keeper, men nød og neppe klarer han å sette returen i mål. Og danskene øynet nok et lite håp. Men det forsvant i det 87. minutt, da Japan scoret sitt tredje mål ved Shinji Okazaki. Sluttresultat: Danmark – Japan 1 – 3.

Kamerun – Nederland (gruppe E). En del sjanser til begge lag. Nederland scorer ved Robin van Persie etter 36 minutter. Pause: Kamerun – Nederland 0 – 1. Kamerun scorer på straffe etter 67 minutter ved Samuel Eto’o. Men det hjalp ikke, da Nederland scoret igjen etter 81 minutter ved Klaas-Jan Huntelaar. Sluttresultat: Kamerun – Nederland 1 – 2.

Slovakia – Italia (gruppe F). Slovakia scorer ved Róbert Vittek etter 25 minutter. Pause: Slovakia – Italia 1 – 0. Stort kjør fra begge lag med mange sjanser. Róbert Vittek scorer nok et mål for Slovakia etter 73 minutter. Så er det Italia som reduserer ved Antonio Di Natale etter 81 minutter. Et minutt før full tid øker Kamil Kopúnek for Slovakia, mens Fabio Quagliarella reduserer for Italia to minutter på overtid. Italia kjørte veldig sterkt på slutten. Sluttresultat: Slovakia – Italia 3 – 1

Paraguay – New Zealand (gruppe F). Sluttresultat: Paraguay – New Zealand 0 – 0.

Det betyr at Paraguay og Slovakia går videre fra gruppe F og Nederland og Japan er videre fra gruppe E.