Fotball-VM 2019: Semifinale onsdag 7. juli | Tyskland – Spania

Onsdag 7. juli er et Tyskland – Spania som spiller i den andre semifinalen.

Tyskland – Spania. Det var Spania som dominerte de 15 første minuttene før Tyskland begynte å komme med i kampen. Selv om Tyskland kom til enkelte avslutninger, var det Spania som spilte mer på tysk halvdel en motsatt. Statistikken viser også at det er Spania som har hatt ballen mest. En grei omgang uten de helt store sjansene. Pause: Tyskland – Spania 0 – 0. Spania starter med et høy tempo og pøser på med sjanser i åpningsminuttene. Tyskland er ikke i nærheten av å skape sjanser og spiller ikke god fotball. Dermot brillierer spanjolene med ballen, og skyt på mål gang etter gang. Dette resulterer i kampens eneste mål etter 73 minutter ved Carles Puyol. Spania vinner svært forjent. Sluttresultat: Tyskland – Spania 0 – 1.

Det betyr at Nederland – Spania spiller finalen i fotball-VM søndag 11. juli. Tyskland møter Uruguay i bronsefinalen lørdag 10. juli.