Elvelangs i fakkellys 2010

Elvelangs i fakkellys blei arrangert av Oslo kommune for 10. gang torsdag 23. september 2010. Da tenntes tusenvis av fakler langs Akerselva og det var ulike kulturelle innslag lans elva. I år var det blant annet fakirshow og folk fra Den Norske Ballettskole, Rikskonsertene og Riksteatret som underholdt.

Jeg er kanskje litt partisk når jeg trekker fram installasjonen som var lagd av 5-års klubben i Ragnas hage. Men den var veldig flott med lykter i trærne og en slange på bakken (se bilde under). Hørte mange positive kommentarer.

Det var første gang jeg var elvelangs. Været holdt seg stort sett, men det begynte å regne litt utpå kvelden. Utrolig mange folk og veldig hyggelig.

Du kan lese litt mer på aktivioslo.no.

 

Foto: Frank Eivind Rundholt – Creative Commons by-nc-sa

This entry was posted in blogg, foto, kultur and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.


2 Responses to Elvelangs i fakkellys 2010

  1. Karen Marie says:

    Så fint!!!

Legg igjen kommentar