Anmeldelse: Grusomme meg 3D (2010)

Despicable Me Movie Still
See More Despicable Me Movie Still at IGN.com

Gru er en oppfinner-skurk som gjør slemme ting mot folk fordi han synes det er helt greit. Litt moro må man jo ha. Han har en liten hær av småhjelpere som bistår i produksjonen av hans oppfinnelser. Og nå har Gru kommet på det ultimate tyveriet, nemlig å stjele månen. Problemet er bare at han mangler litt finansiering og en krympemaskin. For å få tak i sistnevne, blir han fosterfar for tre foreldreløse barn.

Grusomme meg er en morsom film med en grei grei historie. KarakterenGru utvikler i løpet av filmen, fra å være slem til å bli en myk far. Han skaffer seg barn for egen vinnings skyld, men oppdager etter hvert at barna har en egenverdi og at det er flott å leke med de små (krypa).

Jeg så Grusomme meg i 3D og med engelsk tale. Filmen utnytter 3D godt og gir den ekstra dimensjonen, flotte effekter.

Utgitt: 2010. Orginaltittel: Despicable Me. Nasjonalitet: USA. Regi: Pierre Coffin, Chris Renaud. Manus: Ken Daurio, Sergio Pablos, Cinco Paul. Medvirkende (orginal stemmer): Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Will Arnett, Miranda Cosgrove, Danny McBride, Julie Andrews, Kristen Wiig, Jemaine Clement, Elsie Fisher, Dana Gaier.

Legg igjen kommentar

%d bloggers like this: