Anmeldelse: The Children (2008)

To familier samles for å feire jul sammen. Ved ankomst er sønnen Paulie bilsyk. Det er i alle fall hva de tror. Og eldste datter, Casey, er ikke så veldig glad for dette å skulle feire jul sammen med familien.

Det starter fint og hyggelig, med god mat og lek ute i snøen. Men snart begynner barna – Paulie, Leah, Nicky, Miranda – å skifte karakterer. Merkelig oppførsel. En liten akeulykke. Så er jula glemt, og de voksne prøver å unngå kontakt med barna.

The Children er en god grøsser/skrekk film. Filmen bygger seg opp fra en hyggelig familiesammenkomst til at det ender som et mareritt. Grøsser-sjangeren er en veldig klisjéfylt sjanger, men The Children virker veldig frisk og ny.

The Children anmbefales!

Foto: Skjermbilde fra filmen

Utgitt: 2008. Land: Storbritania. Regi: Tom Shankland. Manus: Paul Andrew Williams og Tom Shankland. Skuespillere: Eva Birthistle, Stephen Campbell Moore, Jeremy Sheffield, Rachel Shelley, Hannah Tointon, Raffiella Brooks, Jake Hathaway, William Howes, Eva Sayer

Legg igjen kommentar

%d bloggers like this: