Ski-VM 2011: Søndag 27. februar

Den fjerde dagen i ski-VM i Oslo, søndag 27. ferbuar blei en god norsk dag. Det startet med 2x15km skibytte for menn hvor Petter Northug gikk inn til gull og Martin Johnsrud Sundby kom inn på en femte plass. God norsk laginnsats. I laghoppp for menn, normalbakke hoppet de norske hopperne (Anders Jacobsen, Bjørn Einar Romøren, Anders Bardal og Tom Hilde) veldig gjevn, noe som til slutt ga Norge en sølv, kun slått av Østerrike.

Dagens resultater:

2 x 15 km skibytte, menn

  1. Petter Northug (Norge)
  2. Maxim Vylegzhanin (Russland)
  3. Ilja Tsjernousov (Russland)

5. Martin Johnsrud Sundby (Norge)

Lag hopp, normalbakke

  1. Østerrike
  2. Norge
  3. Tyskland
This entry was posted in sport and tagged , , , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar