Var det i dag man kunne sjekke selvangivelsen?

Jeg leste på nett i dag at 2,4 millioner skatteytere tilsammen får tilbake 26 milliarder på skatten. Og alle vil jo ha en bit av dem, selv om faktisk hele 780 000 fikk baksmell og må betale tilbake 11,7 milliarder til staten.

Klokken åtte i dag morges var det magiske klokkeslettet, da hele Norges befolkning tastet https://www.altinn.no inn i sin nettleser. Pågangen var så stor at nettsiden brøt sammen og har vært utilgjengelig i hele dag (se skjermbilde under). Så folket venter fremdeles i spenning på hva man får igjen på skatten, eventuelt hva man må betale.

Nå 14 timer etter det skulle være mulig å sjekke selvangivelsen, er det fremdeles ikke mulig å komme inn. Dårlige greier.

This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.


One Response to Var det i dag man kunne sjekke selvangivelsen?

  1. Frank Eivind says:

    Kom inn i går kveld. Tok meg bare halvannen dag.

Legg igjen kommentar