CAPS LOCK DAY

JEG HAR LITT SANSEN FOR KURIØSE MERKEDAGER. 28 JUNI OG 22 OKTOBER ER ET PAR SLIKE DAGER. DA ER DET NEMLIG DEN INTERNASJONALE CAPS LOCK DAY. DU KAN SKRIVE ALT MED STORE BOKSTAVER OG INGEN KAN DEG FOR DET.

Å BRUKE CAPS LOCK, ELLER STORE BOKSTAVER, ASSOSSIERES VANLIGVIS PÅ NETT MED AT MAN SKIRKER. DET Å BARE BRUKE STORE BOKSTAVER GJØR EN TEKST VANSKELIG Å LESE FORDI ALLE BOKSTAVENE ER LIKE HØYE OG DET SER UT SOM EN SAMMENHENGENDE SMØRJE. DET ER OGSÅ SVÆRT VANSKELIG Å SE AT DET ER MELLOMROM MELLOM ORDENE. IKKE SÆRLIG BRUKERVENNLIG.

AV OG TIL ER DET GODT Å KUNNE BRUKE UTESTEMME, OGSÅ SKRIFTLIG.

This entry was posted in data, diverse and tagged , , . Bookmark the permalink.


One Response to CAPS LOCK DAY

  1. Silver says:

    En av mine største pet peeves i online verdenen (folk som konstant skriver med CAPS), og nå har det fått egen dag ? o.O *sukk* For en verden vi lever i…

Legg igjen kommentar