Fotball-EM 2012: Kamper lørdag 9. juni

Lørdag 9. juni var det gruppe B som spilte sine kamper i fotball-EM.

Nederland – Danmark. Det er vel Nederland som har startet best. Og nesten ut av ingenting, er det Danmark som scorer 0 – 1 målet etter 23 minutter. Målscorer var Krohn-Dehli. Stolpeskudd for Nederland i det 36. minutt. Pause: Nederland – Danmark 0 – 1. Er revansjeklart Nederland starter den andre omgangen veldig offensivt. Et par gode sjanser for Nederland i det 74. minutt, men blir avblåst for angrep på keeper på det andre forsøket. Gultkort til Simon Poulsen etter 80 minutter.  Sluttresultat: Nederland – Danmark 0 – 1 [NRK1]

Tyskland – Portugal. Begge lagene åpner gjevnt. En nestensjanse til Portugal i det 18. minutt. Tyskerne får frispark (23) rett utenfor portugisernes 16 meter, men går rett i muren. På en corner til Portugal i siste ordinære spilleminutt smeller Pepe ballen i krysstverrlegger og ned på strek og ut. Den største sjansen i første omgang. Pause: Tyskland – Portugal 0 – 0. Kjempe press av Tyskland rett start. Begge lag angriper uten at det kommer til de store avslutningene. Gomez scorer 1 – 0 for Tyskland etter 72 minutter. Portugal har lagt mer press etter den tyske scoring og kommet til flere gode avslutninger. Sluttresultat: Tyskland – Portugal 1 – 0. [Canal9]