Fotball-EM 2012: Kamper mandag 11. juni

Mandag 11. juni var også gruppe D i gang med sine kamper i fotball-EM. Dermed har alle lag spilt en kamp hver.

Frankrike – England (gruppe D). England som presser mest i starten av kampen. Kjempe sjanse til England etter 14 minutter. Det er LeScott som scorer 0 – 1 for England når halvtimen passeres. Stor sjanse for Frankrike ved 35 minutter. Etter litt press fra Frankrike ender det med scoring etter 38 minutter ved NasriPause: Frankrike – England 1 – 1. Frankrike starter bra. Ganske gjevnspilt omgang uten de alt for store sjansene. Sluttresultat: Frankrike – England 1 – 1. [Canal9]

Ukraina – Sverige (gruppe D). Synes det er Sverige som har kommet best i gang. Selv om Ukraina har kommet til noen avslutninger, er det svenskene som har hatt de største mulighetene. Nok en grei avslutning av Rosenberg etter en halvtimes spill. Kanonskudd mot det svenske målet etter 34 minutter. Ukraina presser Sverige hardt. Svenske får en kjempe sjanse hvor Zlatan nikker ballen i stolpen og ut. Pause: Ukarina – Sverige 0 – 0. Sverige presser i åpningsminuttene som resulterer i 0 – 1 ved Zlatan etter 51 minutter. Tre minutter senere utlikner Ukraina ved Sjevtsjenko. Ukraina går opp 2 – 1 ledelse etter 61 minutter, også det ved Sjevtsjenko. I det 75 minutt får svenskene en kjempe sjanse. Nydelig svensk angrep i siste spilleminutt, synd skuddet gikk over mål. Sluttresultat: Ukraina – Sverige 2 – 1. [TV 2 HD]