Fotball-EM 2012: Kamper søndag 17. juni

De to siste kampene i gruppe B spilles søndag 17. juni.

Danmark – Tyskland (gruppe B). Kjempe sjanse til Tyskland etter 5 minutter.Etter 18 minutter er det Tyskland som scorer 0 – 1 ved Podolski. Danmark utligner til 1 – 1 med Krohn-DehliPause: Danmark – Tyskland 1 – 1. Kjempe mulighet til Danmark etter 50 minutter. Stor sjanse for tyskerne etter 67 minutter. Tyskerne gikk opp til 1 – 2 etter 79 minutter ved Bender. Sluttresultat: Danmark – Tyskland 1 – 2 [TV 2]

Portugal – Nederland (gruppe B). Det er Nederland som starter best. De gikk til 0 – 1 ved Van der Vaart etter 10 minutter. Stor sjanse til Portugal etter 15 minutter. Portugal fører. Ronaldo utligner for Portugal til 1 – 1 etter 28 minutter. Det er Portugal som presser mot slutten av omgangen. Pause: Portugal – Nederland 1 – 1. Godt spill av Portugal i åpningsminuttene. Portugal scorer etter 50 minutter, men avblåses for offside. Knall sjanse til Portugal etter 72 minutter. Kjempe angrep til Portugal et minutt senere som resulterer til 2 – 1 scoring ved Ronaldo nok en gang. Sluttresultat: Portugal – Nederland 2 – 1 [NRK1]