Fotball-EM 2012: Kamper mandag 18. juni

Mandag 18. juni spiller gruppe C sine to siste kamper.

Kroatia – Spania (gruppe C). Spania presser i åpningsminuttene. Spania med en del gode avslutninger rundt 22 minutter. Det er Spania som dominerer omgangen. Pause: Kroatia – Spania 0 – 0. Kroatia åpner best. Et par veldig gode sjanser for Kroatia etter 59 minutter. Kroatia er veldig gode og kommer til mange avslutninger. Spania scorer 0 – 1 ved Navas etter 87 minutter. Sluttresultat: Kroatia – Spania 0 – 1. [Canal9]

Italia – Irland (gruppe C). Irland i angrep med en gang. De kjører på de første minuttene. Italia har dominert de 20 første minuttene. God sjanse til Italia etter 30 minutter. Nok et bra angrep av Italia etter 34 minutter. Minuttet senere setter Cassano inn 1 – 0 målet for Italia. Pause: Italia – Irland 1 – 0. Italia fortsetter presset i 2. omgang. Irland presser godt, knall sjanse ved 79 minutter. Italia øker til 2 – 0 etter 89 minutter ved Bolatelli. Sluttresultat: Italia – Irland 2 – 0.[NRK1]