En tur rundt Sognsvann

Endelig har jeg klart å summe meg til en tur rundt Sognsvann. Har tenkt på det ofte, nå er det altså gjort.

Jeg hadde med meg mitt kamera, Nikon D5100, for å ta litt bilder. Bildet over blei riktignok tatt med mobilen og en tur innom Instagram. Synes bakgrunnen blei veldig kul. Litt 50-talls retroaktig og ser nesten ut som om det er et bilde som er plassert bak benken.

Jeg lagde også en liten video. Snurret rundt under trærne, blei noe svimmel etter tre opptak.

 

 

 

 

This entry was posted in blogg, foto and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


2 Responses to En tur rundt Sognsvann

  1. Terje says:

    Først må jeg si at jeg liker bildene du tar veldig godt. Interessante og av god kvalitet i flere av blogginnleggene dine. Spesielt det 50-tallsbildet ditt i dette innlegget. Sognsvann er også en fantastisk tur. :)

    Terje
    http://friluftsgiv.blogspot.no/

Legg igjen kommentar