HBO Nordic med gratis prøvetid ut januar 2013

hbo_nordic_logoHBO Nordic har fått mye pes for sin lansering av streamingtjesten her i Norden, og det med god grunn. Et av punktene har vært bindingstiden.

HBO Nordic har hatt en gratis måned, men da som en del av bindingstiden og oppsigelsestiden har vært på tre måneder. Også for løpende abonnement.

Om det ikke er helt fullgodt, så snur de i alle fall litt. I en e-post sendt ut onsdag kveld 19. desember, skriver HBO Nordic at alle som har registrert seg på nyhetsbrevet før 31. desember 2012, kan avslutte sitt abonnement før 31. januar 2013 uten kostnad og videre binding.

Her er hele innholdet i e-posten:

Viktig informasjon fra HBO Nordic

I forrige uke åpnet vi hbonordic.com. Om du ikke allerede har mottatt en voucher vil du om kort tid få tilsendt dette, slik at du har muligheten til å starte ditt abonnement på HBO.

Vår tjeneste tilbyr en uovertruffen samling av nye og klassiske serier fra HBO og andre produsenter. Vi vil fortsette å utvide utvalget av serier og filmer, og i løpet av de neste månedene vil vi ha premiere på nye serier som Banshee, Girls sesong 2, Enlightened sesong 2 og Game of Thrones sesong 3.

Vår tjeneste er nå tilgjengelig på PC, Mac, Android smarttelefoner og tablets, Samsung Smart TVer (Series 7, 8 og 9), samt iPhone, iPod og iPad. Fremover vil vi også støtte flere applikasjoner og plattformer.

Vi kan i dag tilby HD-kvalitet gjennom Samsung Smart TV. Om kort tid vil vi kunne tilby HD-kvalitet for PC og Mac, og flere enheter vil følge.

Noen av dere har vært bekymret over at dere ikke har muligheten til å prøve tjenesten før dere binder dere til et abonnement. Vi har hørt dere. Derfor gir vi deg nå muligheten til å avslutte ditt abonnement innen 31. januar 2013 uten kostnad eller videre binding.

Dette tilbudet er eksklusivt for de som har registrert deg på vårt nyhetsbrev på hbonordic.com før 31. desember 2012.

Igjen, takk for din interesse i vår tjeneste.

Vennlig hilsen, HBO Nordic

This entry was posted in blogg and tagged . Bookmark the permalink.


9 Responses to HBO Nordic med gratis prøvetid ut januar 2013

 1. Pingback: Slik er HBO Nordic | Frank Eivinds verden

 2. Joe says:

  Hvordan er det mulig at Netflix og HBO sammen velger å droppe min Smart TV UE55D6750?? Den er også en Smart TV som klarer alt annet av apps som canaldigital og viasat sine osv?! Kjøpt bare litt over ett år siden; dette er helt uakseptabelt. Skal de holde på sånn så er det jo bare å gi opp, en TV kan ikke være utdatert etter en så liten stund når den kostet meg over 20 tusen!

  • Ja, det er veldig rart. Jeg trodde poenget med en Smart-TV at ting skulle være enkelt og at funskjonalitet kunne legges til etter hvert. Men det ser jo ikke ut til at Samsung eller innholdsleverandører tenker slik.

   Så vidt jeg vet, skal HBO komme på 2011-modellene etter hvert. Jeg venter også på det.

   • Joe says:

    Bare HBO da eller Netflix og? Uansett om de kommer med en app 6 mnd. senere så er det patetisk at man må vente så lenge.

 3. Joe says:

  HBO har kommet til min UE55D6750 nå… men Netflix, neida, den klarer selvfølgelig ikke TV’en min fra 2011 til 22 000 kroner å håndtere… patetisk av Samsung/Netflix. Ihvertfall bra HBO kom da..

 4. Joe says:

  Det skal jo ikke være mulig. Skjønner ikke hvordan noe sånt kan skje i 2013.

  • 6-serien skal visst nok også være dekket. Kanskje lurt å sjekke med Samsung.

   Så dette i et svar hos HBO Nordic sin Facebook-side i dag:

   “HBO-applikasjonen er nå tilgjengelig på de fleste 2012 Samsung Smart TV modeller av 4-9 serien.
   HBO-applikasjonen vil snart bli lansert på gjenværende E-modeller Smart TV og er under utvikling på D-modeller Smart TV, så vel som på D-og E-modellene på Smart Blu ray. I løpet av de kommende ukene vil det komme en app til 2011 modellene.
   Smart TV fra 2011 og 2012, 6 til 9 seriene, er lansert.

   Ved spørsmål angående tilgang til HBO Nordic gjennom Samsung’s enheter, vennligst ta kontakt med Samsung’s kundetjeneste:

   http://www.samsung.com/no/info/contactus.html

Legg igjen kommentar