Banshee på HBO Nordic

banshee_hbo_nordic

HBO-serien Banshee hadde premiere i USA fredag 11. januar. Dagen etter, tidlig på formiddagen, var episoden tilgjengelig på HBO Nordic, og det med norske undertekster. Serien vil også bli vist på C More Series lørdager klokken 20.00 (også det dagen etter at episoden er sendt i USA).

Det er godt å se at serier blir tilgjenglig dagen etter at den er sendt i USA. Og det med norsk teksting. Med andre ord et godt alternativ til piratnedlasting.

Første episoden synes jeg var helt grei. Og jeg tror det kan bli greit å følge Lucas Hood som nettopp har sluppet ut av fengsel og tar til seg identiteten som den nye sheriffen i Banshee, Pennsylvania.

Foto: Skjermbilde fra HBO Nordic

This entry was posted in TV-spill and tagged , . Bookmark the permalink.


One Response to Banshee på HBO Nordic

  1. Pingback: Slik ser HBO Nordic ut på Samsung Smart-TV | Frank Eivinds verden

Legg igjen kommentar