Se Netflix fra andre land

unblock-us

Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan se amerikansk Netflix med Media Hint for FireFox og Chrome. Dette fungerer fint om man ser Netflix på PC (noe jeg sjeldent gjør). Men hva om man bruker andre enheter?

Om man ser Netflix med f.eks. Xbox og Apple TV som jeg bruker mye, er tjenesten Unblock-US.com [affiliate-lenke] veldig fin å bruke. Den lar deg enkelt sette opp ulike enheter med å forandre DNS-adressen på dingsen din. Det finnes tutorials for de mest vanlige.

Unblock-US.com [affiliate-lenke] koster US $4.99 i måneden (ca. 30 kroner). Man kan teste i en uke uten noen forpliktelser.

Det er også mulig å se Netflix fra andre regioner. Mulige land man kan velge mellom er USA, Canada, Storbritania, Irland, Mexico, Brasil, Sverige, Danmark, Norge og Finland. Det er nok USA og Storbritania som er de mest interessante landene. Men både Sverige og Danmark har noen serier som ikke vi i Norge har, og Brasil har for eksempel alle James Bond filmene (med unntak av Skyfall). Så man får det beste av alt.

Unblock US støtter også Netflix’ Super HD. For meg som ser mye på Netflix, betaler jeg gladelig 30 kroner ekstra i måneden for å kunne se amerikansk, britisk og andre lands Netflix på de dingsene jeg selv måtte ønske.

This entry was posted in internett, streamingtjeneste, TV-serier and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


5 Responses to Se Netflix fra andre land

 1. Pingback: 80-tallsserier på amerikanske Netflix | Frank Eivinds verden

 2. Julie says:

  Hei
  Jg reiser til Spania ganske ofte, og der skulle jeg veldig gjerne ønske at man kunne se Netflix. For jeg har vurdert å kjøpe en Apple TV. Men jeg er ikke helt sikker på om det gjør det mulig å se netflix i andre land eller ikke. Så det jeg da lurer på er om Unblock US kun vil gi deg tilgang til innoldet fra andre lands Netflix til Norge, eller om det også gir deg muligheten til å se norsk netflix i andre land.

 3. Tore Jensen says:

  Jeg har brukt http://norskinternett.com for å se NRK fra Spania, funker som en drøm :) Lett å sette opp på forskjellige enheter som iPad og PC, trenger ikke installere noe programvare. De levere måneds abb. noe som gjør at det er lett å starte og stoppe abb. hvis du er i utlandet bare kortere perioder.

  Mvh
  Tore

Legg igjen kommentar