Fotball-VM 2014: Onsdag 18. juni

Onsdag 18. juni spilltes følgende kamper i fotball-VM:

Australia – Nederland (gruppe B). Australia starter veldig godt. Litt overraskende at de henger så godt med. Etter 20 minutter er det Robben (Nederland) som får gå alene mot det australske målet og scorer. Rett etter avspark går Australia rett i angrep og Cahill putter ballen i mål. Australia fortsetter det gode spillet sitt og får flere gode avslutninger. Cahill (Australia) gult kort etter 44′. Pause: Australia – Nederland 1 – 1. van Persie (Nederland) får gult kort etter 47′. Etter 53 minutter blir det straffe til Australia etter ballen treffer hånda til nederlenderen Janmaat. Et billig og feilaktig straffe etter min mening. Jedinak setter straffen i mål. Nederland scorer ved van Persie etter 58 minutter. Kjempe sjansje til Australia etter 66 minutter. Nederland kontrer og scorer ved Depay. Sluttresultat: Australia – Nederland 2 – 3.

Spania – Chile (gruppe B). God sjanse til Chile før det er gått et minutt av kampen. Chile spiller veldig bra som fører til mål etter 20 minutter ved Vargas. Vidal (Chile) får gult kort etter 26 minutter. God avslutning til Spania etter 27′. Alonso (Spania) gult etter 41′. Dette er Chile sin omgang. Etter 44 minutter blir det nok et mål, denne gang ved Aranguiz. Pause: Spania – Chile 0 – 2. Spania har flere gode sjanser i begynnelsen av 2. omgang. Mena (Chile) gult kort etter 61′. Utrolig sjanse til Chile etter 68 minutter. Sluttresultat: Spania – Chile 0 – 2.

Kamerun – Kroatia (gruppe A). Sluttresultat: Kamerun – Kroatia 0 – 4