Fotball-VM 2014: Mandag 23. juni

Nå er fotball-VM kommet til siste runde i gruppespillet, så da spilles kampene i gruppen samtidig. Disse kampene går mandag 23. juni:

Australia – Spania (gruppe B). Gjevn de første 15 minuttene. God sjanse til Spania etter 23′. Spania scorer ved Villa etter 36 minutter. Pause: Australia – Spania 0 – 1. Australia starter 2. omgangen godt. Det er de som fører kampen nå. Ramos (Spania) gult etter 62′. Torres scorer for Spania etter 69 minutter. Spania øker ledelsen ved Mata etter 82 minutter. God sjase til Spania etter 89′. Sluttresultat: Australia – Spania 0 – 3.

Nederland – Chile (gruppe B). Kampen starter rolig. Begge lag kommer til noen avslutninger. Silva (Chile) gult kort etter 25 minutter. Grei sjansen til Nederland etter 35′. Tempoet er bettraktelig høyere nå enn i starten. God sjanse til Chile etter  44′. Pause: Nederland – Chile 0 – 0. Litt høyere tempo nå enn i starten av 1. omgang. Blind (Nederland) gult kort etter 64′. Nederland går opp i ledelsen etter 77 minutter ved Fer. God kontring av Nederland som fører til mål ved Depay to minutter på overtid. Sluttresultat: Nederland – Chile 2 – 0.

Kamerun – Brasil (gruppe A). Brasil starter bra og får en god sjanse allerede etter et par minutter. Kamerun er ikke noe dårligere og kommer til en god avsluttning etter 9 minutter. Enoh (Kamerun) gult kort etter 12 minutter og en ny sjanse minuttet senere. Neymar scorer for Brasil etter 17 minutter og en kjempe sjansen minuttet etter. Ny sjansen til Kamerun etter 25 minutter, etterfulgt av god sjanse til Brasil minuttet etter det igjen. Kamerun scorer etter 27 minutter ved Matip. Brasil forsetter spillet sitt og Neymar scorer sitt andre mål etter 35 minutter. Pause: Kamerun – Brasil 1 – 2. Brasil starter 2. omgang med mange sjanser før ballen endelig går i mål etter 49 minutter ved Fred. Gult kort til M’Bia etter 80′. Fernandinho scorer for Brasil etter 84 minutter.
Sluttresultat: Kamerun – Brasil 1 -4

Kroatia – Mexico (gruppe A). Gult kort til Rakitic (Kroatia) etter 8 minutter. God sjanse til Krotatia etter 14′. Mexico scorer etter 16 minutter ved Herrera. Gult til Marquez (Mexico) etter39′. Pause: Kroatia – Mexico 0 – 0. Kroatia starter 2. omgangen bra. Gult til Vazquez (Mexico) etter 66′. Marquez scorer for Mexico etter 72 minutter og Guardado øker ledelsen tre minutter senere. God sjanse til Kroatia etter 78′. Mexico scorer igjen etter 83 minutter ved Guardado. Perisic utlikner for Kroatia etter 87 minutter. Rebic (Kroatia) får rødt kort etter 89 minutter på grunn av en stempling.
Sluttresultat: Kroatia – Mexico 1 – 3