Fotball-VM 2014: Onsdag 25. juni

Kamper i fotball-VM onsdag 25. juni:

Bosnia-Hercegovina – Iran (gruppe F). Sluttresultat: Bosnia-Hercegovina – Iran 3 – 1 [så ikke kampen]

Nigeria – Argentina (gruppe F). Kampen er bare 3 minutter gammel, da Messi puttet ballen i mål for Argentina. Men Nigeria ligger ikke på latsiden. To minutter senere er det Musa som står for målet. Det er Argentina som foreløpig styrer kampen. Men etter målene har spillet roet seg en del. Argentina for frispark i sluttminuttene som Messi setter i mål ett minutt på overtid. Pause: Nigeria – Argentina 1 – 2. 2. omgang starter veldig bra. Musa scorer for Nigeria etter 47 minutter. Men Rojo på Argentina scorer tre minutter senere går dermed opp i ledelsen igjen. Omeruo  gult kort etter 49 minutter og Oshaniwa etter 51′, begge Nigeria. God sjanse til Argentina etter 60′.
Sluttresultat: Nigeria – Argentina 2 – 3

Ecuador – Frankrike (gruppe E). Sluttresultat: Ecuador – Frankrike 0 – 0

Honduras – Sveits (gruppe E). Sluttresultat: Honduras – Sveits 0 – 3 [så ikke kampen]