Fotball-VM 2014: Torsdag 26. juni

VM-kamper som spilles torsdag 26. juni:

Portugal – Ghana (gruppe G). Sluttresultat: Portugal – Ghana 2 – 1 [så ikke kampen]

USA- Tyskland (gruppe G). Tyskland presser godt i åpningsminuttene. Höwedes (Tyskland) gultkort etter 11 minutter. God sjanse til USA etter 22′. Jones (USA) løper rett i dommeren etter 28′ og deiser i bakken. Gonzalez (USA) gult etter 37′. Pause: USA – Tyskland 0 – 0. Tyskland starter 2. omgang bra med flere gode sjanser. Det resulterer i mål etter 55 minutter ved Müller. Beckerman (USA) gult kort etter 62′. Kjempe sjanse til USA på overtid. Sluttresultat: USA – Tyskland 0 – 1.

Algerie – Russland (gruppe H). Rolig start, men etter 6 minutter er det Kokorin som setter ballen i mål for Russland. Russland presser mest. Kjempe sjanse til Algerie etter 29 minutter. Mesbah (Algeri) gult kort etter 39′. Pause: Algerie – Russland 0 – 1. Sluttresultat: Algerie – Russland 1 – 1.

Sør-Korea – Belgia (gruppe H). Sluttresultat: Sør-Korea – Belgia 0 – 1 [så ikke kampen]