Fotball-VM 2014: Åttedelsfinaler mandag 30. juni

Mandag 30. juni spilles følgende åttedelsfinaler i fotball-VM.

Frankrike – Nigeria. Frankrike starter best. Nigeria setter ballen i mål etter 19 minutter, men blir korrekt avblåst for offside. God sjanse til Frankrike etter 22′ og ny god sjanse etter 40′. Nigeria med et knallskudd etter 44 minutter. En underholdene kamp. Pause: Frankrike – Nigeria 0 – 0. Gult kort til Matuidi (Frankrike) etter 54′. Kjempe sjase til Frankrike etter 69 minutter, men en nigeriansk forsvarsspiller på streken. Nok en god sjanse for Frankrike etter 77′. Ser ut til at Frankrike pøser på med sjanser nå. Pogba scorer for Frankrike etter 80 minutter. Frankrike scorer enda en gang, denne gangen er det Yobo fra Nigeria som setter ballen i eget mål, et minutt på overtid.
Sluttresultat: Frankrike – Nigeria 2 – 0.