Fotball-VM 2014: Semifinale tirsdag 8. juli

Den første semifinalen i Brasil-VM  blei spilt tirdag kveld  8. juli.

Brasil – Tyskland. God sjanse til Tyskland etter 8′. Müller scorer for Tyskland etter 11 minutter. Det er Tyskland som fører kampen og Klose setter ballen i mål etter 23′. Kroos setter inn det tredje målet for Tyskland etter 25 minutter. Total kollaps av Brasil. Så går det bare et minutt, og Kroos scorer igjen! Det femte målet til Tyskland kommer etter 29 minutter ved Khedira. Tyskland forsetter å presse ut omgangen. Brasil får så og ikke til noe. Pause: Brasil – Tyskland 0 – 5. Brasil kommer til flere veldig gode avslutninger 7-8 minutter inn i andre omgang. Men det er fremdeles Tyskland som har godt grep på kampen. Dante (Brasil) gult kort etter 68′. Schuerrle scorer for Tyskland etter 69′ og 10 minutter setter sett Schuerrle ballen nydelig i mål for Tyskland. Oscar scorer et trøstemål for Brasil etter 90 minutter. Sluttresultat: Brasil – Tyskland 1 – 7.

I morgen spilles semifinalen mellom Nederland – Argentina. Vinneren møter Tyskland i finalen søndag 13. juli.

brasil-tyskland_1-7

One thought on “Fotball-VM 2014: Semifinale tirsdag 8. juli

• 27/07/2018 at 05:46