TV 2 kjøper C More

tv2_logoTV 2 medelte mandag 23. februar at de har kjøpt den norske delen av C More Sport. I tillegg har de inngått en avtale om salg og markedsføring av C More Film i Norge.

Det betyr at TV 2 igjen sitter med alle rettighetene til Tippeligaen.

Litt fra pressemeldingen:

TV 2 overtar alle forpliktelser C More Norge har i det norske markedet. Det betyr at alle distributørene vil kunne videreføre C Mores sports- og filmkanaler til seerne som tidligere.

Overtakelsen må godkjennes av Konkurransetilsynet. Inntil godkjennelse foreligger, vil TV 2 og C More opprettholde sine uavhengige salg av film- og sportsprodukter som tidligere.

– Vi ser frem til å forvalte og videreutvikle alle de attraktive og gode rettighetene vi nå overtar. Gjennom avtaler med alle de sentrale distributørene og TV 2 Sumo vil alle norske seere få tilgang til dette innholdet, sier Sandnes.

– Samarbeidet mellom C More og TV 2 i Norge vil skape bedre forutsetninger for en bærekraftig løsning i et konkurranseutsatt medie- og tv-marked i stor forandring. Et marked som ikke lenger bare er nasjonalt eller nordisk, men stadig mer globalt. Avtalen og samarbeidet fører til at det nå blir enklere for norske forbrukere å oppdage C Mores sterke premiumprodukt, sier Manfred Aronsson, VD i nordiske C More Entertainment AB.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.