Portveien 2 er 30 år!

portveien2-30_ar

Om du husker Portenveien 2, begynner du å bli gammel. Serien er nemlig 30 år! Jeg husker godt at dette var en av barne-tv favorittene, da jeg var liten. Jeg var 8 år, da første episode av Portveien 2 gikk på NRK 19. mars 1985.

I første runde med Portveien 2, var det Eli Rygg og Jarl Goli som var programledere. I andre runde som blei sendt i 1987, var det Terje Strømdahl som hadde den mannlige hovedrollen. Og selvfølgelig Raffen.

Tenn lys, Morgendagens søsken og Ta en potet er sanger som er blitt kjære med tiden og gode minner fra barndommen.

Du kan se alle episodene av Portveien 2 på NRK nett-tv.

Foto: Skjermbilde fra NRK nett-TV

This entry was posted in fra barndommen, TV, TV-serier and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar