Holmenkollen i solnedgang

I august i fjor (altså 2014) oppdaget jeg noe som kunne bli et fin motiv. Jeg så at sola passerte over Holmenkollen i det den skulle gå ned. Vente noen dager, og jeg ville få det perfekte bilde. Dessverre var det overskya uka etter og det ble med. Det bildet kan du se på Instagram her.

Etter litt søk på nett, fant jeg ut når sola ville gå ned ved Holmenkollen neste gang. Var bare å starte og titte rundt den 21. april 2015. Og det har jeg gjort nå, i ca. en uke.

Etter hele åtte måneder med venting, var tida der. Himmelen var så og si fri for skyer og det var bare å vente at sola skulle gå ned bak Holmenkollen. Og jeg fikk bildet mitt. Hoppbakken midt i solskiva! Absolutt verdt å vente på.

Bildet er tatt med Nikon D5100, ISO100, 1/4000 sekunders lukketid og f/22.

Foto: © 2015 – Frank Eivind Rundholt

Holmenkollen i solnedgang

This entry was posted in foto and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar