Fotball-EM 2016: Onsdag 22. juni

Siste runde i gruppespillet spilles i dag 22. juni.

Island – Østerrrike (gruppe F). Island skyter ballen rett i tverrleggeren etter 2 minutter. Etter 10 minutter kløner den islandske keeperen veldig og det er rart Østerrike ikke klarte å utnytte den situasjonen bedre. Ny god islandsk sjanse etter 14. Godt angrep av Island etter 17 minutter som Böðvarsson setter i mål. Østerrike får tildømt straffe etter 35 minutter på grunn av en islandsk holding. Men straffesparket går i stolpen og ut. Østerrike får et godt skudd mot mpl etter 42. Østerrike starter godt i 2. omgang. Etter 59 minutter har Østerrike et flott angrep som Schöpf setter i mål. God sjanse til Island etter 64. Skudd på utsiden av mål fra Østerrike etter 68. og følger opp med en ny sjanse etter 71. Tre minutter på overtid setter Sigþórsson ballen i mål for Island. Sluttresultat: Island – Østerrike 2 – 1

Ungarn – Portugal (gruppe F). Sluttresultat: Ungarn – Portugal 3 – 3 [så ikke kampen]

Italia – Irland (gruppe E). Sluttresultat: Italia – Irland 0 – 1 [så ikke kampen]

Sverige – Belgia (gruppe E). Godt forsøk til Beglia etter 2minutter. Kjempesjanse til Sverige etter 4. Det er Belgia som fører an i kampen. Sverige skyter like utenfor mål etter 25 minutter. Kjempesjanse til Belgia etter 44. Gode sjanser til begge lag i begynnelsen av 2. omgang. Sverige setter ballen i mål etter 62 minutter, men avblåses for farefullt spill. Godt skudd av Belgia etter 65. Knallsjanse til Belgia etter 73, svenske keepern redder. Bra frispark av Sverige etter 75. Nytt godt skudd av Belgia etter 79, god redning av Sverige. Etter 82  minutter får Sverige en fantastisk sjanse. Minuttet etter kontrer Belgia og Nainggolan setter ballen i mål for Belgia. Ny svensk sjanse etter 85.  NRK1 kl. 21.00 Sluttresultat: Sverige – Belgia 0 – 1