Fotball-EM 2016: 26. juni – åttedelsfinaler

Tre åttedelsfinalene i fotball-EM spilles søndag 26. juni.

Frankrike – Irland. Kampen har bare vart i et minutt, da Irland får straffe. Brady setter ballen i mål. Veldig god sjanse til Frankrike etter 11 minutter. Frankrike kommer til en del avslutninger uten at det er de altfor store sjansene. En del oppstykket spill på grunn av den del skader. Bra sjanse til Irland etter 40. Godt angrep av Frankrike etter 45 med flere avlsutninger mot mål uten at det blir scoring. Frankrike starter 2. omgangen bra med en fin avslutning etter 47. God sjanse til Irland etter 51. Ny god fransk sjanse etter 55. Godt spill av Frankrike. Fint angrep som ender med fransk scoring ved Griezmann etter 57 minutter. Ny god sjanse to minutter seinere. Nytt godt fransk angrep. Og nok en gang er det Griezmann som setter ballen mål for Frankrike etter 61 minutter. God fransk angrep, men irske Duffy sparker ned franskmannen rett utenfor egen 16 meter og får rødt kort etter 66 minutter. Frisparket ender med ingenting. Grei sjanse til Frankrike etter 76. Godt fransk skudd i tverrlegger. Kjempesjanse til Frankrike etter 85. Sluttresultat: Frankrike – Irland 2 – 1

Tyskland – Slovakia. Tyskland scorer etter 8 minutter Boateng. Tyskland får straffe etter 13 minutter, men den slovakiske keeperen redder. Tyskland som har det beste spillet. Tyskland med et angrep som fører til at Gómez scorer etter 43 minutter. Bra angrep av Slovakia i åpningsminuttene av 2. omgang. Tyskland går opp til 3 – 0 etter 62 minutter ved Draxler. Slovakia har ikke produsert stort i 2. omgang. Tyskland har vært oppe flere ganger, men har liksom ikke vært den helt store gnisten. Sluttresultat: Tyskland – Slovakia 3 – 0

Ungarn – Belgia 0 – 4. Belgia starter bra med flere sjanser. Greit skudd mot mål etter 7 minutter. Bra angrep av Belgia og Alderweireld scorer etter 9 minutter. Nytt bra angrep av Beglia etter 14 minutter. Bra spill av Belgia. God sjanse etter 29 minutter. Knallsjanse til Belgia på et frispark etter 34. God ungarsk sjanse etter 38. Godt belgisk angrep etter 39. God ungarsk avslutning etter 49. Belgia er absolutt mer med. Godt angrep av og avslutning etter 52. God sjanse til Ungarn etter 58. Kjempesjanse til Ungarn etter 65 minutter. Nok en ungarsk sjanse etter 67. Bra belgisk angrep som ender i mål ved Batshuayi. Så går det et lite minutt og Hazard setter ballen i mål for Belgia. God sjanse til Ungarn etter 82. Ordinær spilletid er akkurat over i det Belgia angriper flott og Batshuayi setter ballen fint i mål. Sluttresultat: Ungarn – Belgia 0 – 4