Fotball-EM 2016: 1. juli – kvartfinale

Den andre kvartfinalen blei spilt fredag 1. juli.

Wales – Belgia. Belgia som åpner best. Kjempe mulighet til Belgia etter 6 minutter. De får tre gode forsøke, men Wales redder dem alle. Godt angrep av Wales etter 9 minutter. Davies setter ballen veldig pent i mål for Belgia etter 12 minutter. Godt spill og avslutning av Wales  etter 25. God periode av Wales. Wales får corner og Williams sett ballen fint i mål etter 30 minutter. Gode angrep av Wales mot slutten av 1. omgang. Godt innlegg av Belgia etter 47 minutter. Belgia presser på med flere gode avslutninger. Pent angrep av Wales etter 54 minutter, fin vending av Robson-Kanu som setter ballen pent i mål. Belgia presser på 10-15 minutter før slutt. Flott angrep av Wales og nok et nydelig mål etter 85 minutter. Denne gang av Vokes. Sluttresultat: Wales – Belgia 3 – 1

Det betyr at det blir Portugal – Wales i den første semifinalen som spilles 6. juli.