Fotball-EM 2016: 2. juli – kvartfinale

Den andre kvartfinalen i fotball-EM blei spilt lørdag 2. juli.

Tyskland – Italia. Italia mest frampå i starten av kampen. Tyskland overtar litt. Den første sjansen i omgangen kommer etter 15 minutter for Italia. God sjanse til Tyskland etter 26 minutter. Ballen går i mål, men er avblåst for frispark til Italia. Grei sjanse til Italia etter 30. God tysk mulighet etter 41 minutter, men fikk ikke stokka beina helt riktig. Veldig god italiensk sjanse etter 42. Det skjedde faktisk litt mer i 1. omgang enn det jeg hadde fryktet. Godt angrep og god sjanse til Tyskland etter 53 minutter. Fint tysk angrep og Özil setter ballen i mål etter 65 minutter. Flott spill og god sjanse til Tyskland etter 76. Godt skudd av Italia etter 73. Straffespark til Italia etter 76 minutter etter tysk hands. Bonucci setter straffet i mål for Italia. Tyskland presser på i sluttminuttene. Resultat etter ordinærtid: Tyskland – Italia 1 – 1. Ikke det foreløpige helt store i 1. ekstra omgang. test tysk ball. Ikke de veldig store sjansen i ekstra omgangene. E.e.o Tyskland – Italia 1 – 1. Svært mange bom under straffespark konkurransen. Tyskland vinner til slutt 6 – 5 (etter 9 straffespark).

Det betyr at Tyskland kommer til å møte enten Frankrike eller Island i semifinalen 7. juli.