Fotball-EM 2016: 7. juli – semifinale

Den andre semifinalen blei spilt torsdag 7. juli.

Tyskland – Frankrike. Franskmennene åpner veldig godt. Veldig god sjanse til Frankrike etter 6 minutter. Godt angrep og halvsjanse til Tyskland etter 12 minutter. Er Tyskland som har snudd kampen litt. Ny sjanse etter 20. Sjanse til Tyskland etter 32. Kjempe løp av Frankrike etter 42 minutter, stoppes av tysk forsvarer. Ballen kommer bort i en tysk hånd innenfor tysk 16 meter og fransk straffe etter 45 minutter. Griezmann setter ballen trygt i mål for Frankrike. Pause: Tyskland – Frankrike 0 – 1. Tyskland som dominerer de 15 første i 2. omgang. Nydelig spill av Frankrike, flotte driblinger og Griezmann setter ballen i mål for Frankrike etter 71 minutter. Frispark for tyskerne på utsiden av mål etter 75. Knallsjanse til Tyskland to minutter på overtid. Sluttresultat: Tyskland – Frankrike 0 – 2

Det blir dermed Portugal – Frankrike som spiller finalen søndag 10. juli.