RiksTV med app til Apple TV

Mange har sikkert ventet på dette og Canal Digital har hatt det en stund. Torsdag 6. april lanserte endelig RiksTV (min TV-distributør) en egen app til Apple TV (4. generasjon). Med den kan du se alle kanaler, med unntak av Viasat sine, og mye arkivmateriale. Dette inkluderer alle kanalene til Eurosport, så du får sett Eliteserien og OBOS-ligaen. Kanalskiftet er imponerende raskt med så og si ingen bufring. Fra før av kan man se RiksTV på både Android og iOS.

Fra pressemeldingen til RiksTV:

RiksTV lanserer i dag sin egen app på Apple TV, og gjør det dermed mulig å se RiksTVs kanaler live på Apple TVs fjerde generasjon. Dette inkluderer blant annet TV 2s kanaler, NRK- og Discovery-kanalene – og ikke minst alle RiksTVs strømmekanaler.

– Vi tilbyr nesten alle våre kanaler, med unntak per i dag av kanaler som Viasat4 og TV3 fra MTG, på vår plattform for strømme-TV. Dette er et tilbud vi har hatt på mobil og nettbrett en tid, og som nå også er implementert på Apple TVs fjerde generasjon, sier Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV.

– For oss er det en milepæl å være tilstede hos Apple TV med egen app. Vi skal være tilgjengelige på de plattformene hvor våre kunder ønsker å konsumere vårt innhold, sier Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

RiksTV distribuerer i dag TV via antenne og det digitale bakkenettet, via internett –til mobil og nettbrett. Med distribusjon også til Apple TV, får forbrukerne enda en måte å konsumere TV fra RiksTV på.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvide mulighetene og tjenestene til RiksTVs kunder. Vi tar konsekvensene av at kundene ønsker å være sine egne TV-sjefer. De vil selv velge hvordan de vil se på TV – og det er vår jobb å legge til rette for dette. Vi har lansert mye nytt i de siste årene – og enda mer kommer, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.