Matgleder – sommeren er fetende

Sommeren er fetende.

Sommeren er en tid da man skal slappe av og kose seg. Og det merkes i matveien. Det blir blant annet en god del grilling, og det er jo selvfølgelig godt. Jeg har også merket at antall mellommåltider har økt ganske kraftig. Årsaken er vel kanskje at det ikke alltid finnes et hovedmåltid.

Så er det denne kaffen da. Med kake.

“Hadde det ikke vært godt med litt kaffe nå?”

“Jo, det hadde i grunn det.”

I tillegg til all maten, går også den fysiske aktiviteten kanskje ned litt. Men pytt. Noe godt kommer det jo tross alt ut av dette. Jeg ser på det som en mulighet til å fylle fettlagrene for en kommende kaldt vinter.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: