Har sett alle Politiskolen filmene

Tidligere i år kjøpte jeg samleboksen med alle Politiskolen filmene, sju filmer totalt. Og nå i helga fikk jeg tid til å se dem. Filmene er fremdeles like morsomme å se, selv om de er rundt 20 år gamle. Har du ikke sett filmene før, eller vil se dem igjen, så er Politiskolen absolutt en komdie jeg kan anbefale.

Et par “merkelige” om samleboksen kan jeg jo nevne. Film nr. 4 og 5 er i formatet 4:3, mens resten av filmene er i widescreen (16:9). Kun den siste filmen Mission Moscow er i stereo, resten har mono-lyd.

Her er (de engelske) titlene på alle filmene:

  • Police Academy
  • Police Academy 2 – Their First Assignment
  • Police Academy 3 – Back In Training
  • Police Academy 4 – Citizens On Patrol
  • Police Academy 5 – Assignment Miami Beach
  • Police Academy 6 – City Under Siege
  • Police Academy – Mission Moscow

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: