Film: James Bond – Quantum of Solace

De første Bond-filmene så jeg hos en kamerat på 80-tallet. Men siden jeg ikke var gammel nok til å se filmene da, blei det en del halv-sette filmer. TV og moviebox blei raskt slått av da vi hørte at foreldrene hans kom kjørende opp i oppkjørselen.

Quantum of Solace er den nyeste Bond-filmen, og den starter forrykende med skyting og biljakt. Og slik fortsetter det gjennom hele filmen. Actionfylt løping og hopping, kjøring med både bil og båt, en liten flytur, slossing. Denne filmen fortsetter der Casino Royale sluttet, og er vel dermed den første oppfølgeren til en annen Bond-film. Jeg håper det blir med denne gangen.

Daniel Craig spiller igjen James Bond, og det gjør han ganske greit. Men i denne filmen synes jeg at han manlger glimtet i øyet som tidligere Bond-filmer har hatt. Quantum of Solace er en helt grei action film, men det er vel den minst bondske jeg har sett. Filmen mangler den lune humoren de tidligere filmene har, den har ingen gadgets (eller dingser som kaller det her i Norge) som James Bond kan leke seg med, og Bond mangler glimtet i øyet. Jeg håper alt dette er tilbake i neste Bond-film.

Quantum of Solace er fullpakket med action og funkerer bra som en action film, men som en Bond-film kommer den til kort. Uanset vil jeg anbefale filmen, som action film, ikke som Bond-film.

Du kan lese andre anmeldelser på VG.no og Dagbladet.no, eller se P3TV sin anmeldelse i videoen under her.

Trailer fra IGN.com

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: