Hva er den perfekte julegave?

Hva er den perfekte julegave? Ikke så lett å svare på det, men jeg tror jeg har funnet en i år.

I disse dager prøver jeg å lage ønskelister, mine søstre og foreldre har spurt om det. Men det er neimen ikke lett å ønske seg noe, og det blir vanskeligere år for år.

Men hva skal man så gi til sine søstre og foreldre? Som sakt tror jeg at jeg har funnet en veldig bra gave i år. Men siden mine søstre leser bloggen min, kan jeg dessverre ikke si hva det er. Men de kommer til å bli veldig overrasket, for dette er noe de aldri i sin villeste fantasi hadde forestilt seg å få. Så til mine søstre: NÅ kan dere lure nå!

I vår familie har vi tradisjon for å gi hverandre flere gaver. Siden jeg bare skal gi til mine to søstre og foreldre, så kan jo total summen bli noe høyere enn om jeg skulle kjøpt gaver til 15 personer. Verdien på gaven er egentlig ikke det viktigste. Det kan gjerne være noe de ønsker seg, og kanskje noe som overrasker. Vi har også trafisjon for å pakke inn gaver i svært spennende innpakninger. En stor og tung pakke, betyr ikke at innholdet er stort. Teip og mye avispapir er også viktige ingredienser i vår pakking.

Så det blir vel spennende å se hva jeg ønsker meg, lista er nemlig ikke ferdig ennå, og hva min familie ønsker seg.

Har du et godt julegavetips, skriv gjerne i kommentarfeltet.

One thought on “Hva er den perfekte julegave?

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: