Velkommen tilbake “Drillo”

Egil “Drillo” Olsen er tilbake i den norske landslagmansesjen igjen. Tidligere denne uka blei Drillo på nytt vikar for fotball landslaget og skal i første omgang (eller seks omganger totalt) lede Norge i privatlandskamper mot Tyskland, Sør-Afrika og Finland. Og skulle det gå bra, er det muligheter for at han fortsetter som fast landslagssjef.

Jeg er glad for Drillos nyinntreden som landslagssjef og tror han fremdeles har mye å tilføre det norske landslaget. Det oste i alle fall selvtillitt på pressekonferanser denne uka og dette vil smitte over på spillerene. Det siste året med Hareide har heller vært bedrøvelig.

Egil Olsen er veldig optimistisk og sier til Dagbladet:

Jeg håper vi på sikt kan vise oss i topp 10 på Fifa-rankingen igjen. Å jobbe for det burde være mulig, selv om vi ikke kan regne å være i topp tre fast.

Og går privatkampene bra, kan det bli videre angesjament:

Jeg har startet som vikar før, jeg – så vi får se hvordan det går.

Generalsekretær i Norges fotballforbund, Karen Espelund sier at de allerede har merket stor pågang etter at det blei kjent at Drillo blei vikar:

Definitivt. Vi merker markant økt pågang i henvendelser både når det gjelder publikum og billetter, fra samarbeidspartnerne våre og fra media. Og det er selvfølgelig veldig hyggelig.

Mitt høydepunkt i med Drillo er uten tvil Norge-Brasil i fotball VM 1998. Og for de som vil gjennoppleve det, har jeg lagt ved en YouTube-video.

Drillo, velkommen tilbake!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: