Jeg skal kjøpe Nintendo DSi 3. april

dsi_nintendo_no

I går blei det kjent at Nintendo DSi kommer til USA 5. april. Den har allerede vært ute i Japan siden desember i fjor. I dag blei det kjent at Nintendo DSi kommer til Europa 3. april (Itavisen.no). Det er kjempe gode nyheter.

Jeg har lenge gått å tenkt på å oppgradere min gamle grå DS som jeg kjøpte på eBay rett etter USA landseringa i 2004. Den virker fint fortsatt. Men da jeg hørte i fjor at DSi var på vei, la jeg DS Lite kjøpet på hylla.

Nintendo DSi er en oppgradering av DS Lite. Den har to kameraer, innebygd minne på 256 MB, støtte for SD-kort, innebygd nettleser (Opera), DSi Shop. Jeg ser på dette som en klart god oppgradering i forhold til min gamle DS.

Here er noen avsnitt fra Nintendo.no:

Nintendo lanserer sin nyeste konsoll, Nintendo DSi, i Europa den 3. april 2009. Nintendo DSi kommer i to farger, svart og hvit, og er det letteste medlemmet i Nintendo DS-familien. Konsollen kommer fullspekket med nye funksjoner som vil glede fans og nykommere av Nintendo DS-serien.

Det finnes mange måter å ha det moro med Nintendo DSi, alt fra å ta, redigere og dele bilder med venner og familie til å høre på og eksperimentere med favorittmusikken din, så vel som å spille de over 1000 Nintendo DS-spillene som er på markedet samt laste ned nye DSiWare-spill direkte på konsollen. Nintendo DSi inneholder også muligheter for tilkobling til internett, noe som vil si at spenningen begynner med en gang du slår den på!

Nintendo DSi inneholder to kameraer som gir gameplay en helt ny dimensjon på konsollen. De to kameraene kan ganske nøyaktig oppdage ansiktsformer og spilleres bevegelser. Det vil si at ved å bevege overkroppen, hendene, armer og hodet foran kameraet kan du styre spill kun ved hjelp av bevegelse, noe som gir helt nye måter å påvirke håndholdte spill på.

Den engelske pressemeldingen fra Nintendo.co.uk kan du se på min engleske blogg, blog.technofranki.net. Og for å lese mer om hva Nintendo DSi inneholder, kan du sjekke Nintendo.no.

One thought on “Jeg skal kjøpe Nintendo DSi 3. april

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: