Blei du lurt?

1. april er ikk hva det en gang var. Og det finnes noen enkle grunner til det. Den første er at jeg nå er i full jobb. Derfor blir det ikke så mye nyheter jeg får med meg i løpet av dagen, eller radioprogrammer, så jeg får ikke hørt noen eventuelle spøker der. Og når jeg først er kommet hjem fra jobb, så har jo alle nettsteder og likt en oppsummering av alle aprilspøkene, så jeg får jo ikke så mange muligheter til å finne slike sjøl.

I “gamledager” hadde man bare avisene som kom om morgenen og gjerne inneholdt flere spøker. Og man ventet spendt på Dagsrevyen for å se om det var noen nyheter med en spesiell vri. I dag har vi internett og blir overøst med informasjon, nyheter og underholding.

Til tross for dette kommer jo spøken på løpende bånd, og her er en liten listen som jeg har sett på nettet nå i ettermiddag.

Min lokal avis, Aust-Agder Blad, kunne fortelle at ordfører i Risør Knut Henning Thygesen kommer til å trekker seg etter påstander om hersketeknikk.

NRKbeta prøvde seg på at de hadde lagt ned, men de er fremdeles høyt oppegående. Dagbladet har en liten samlingside der bla. Stabæk Fotball skal bli FC Stabekk Barum for å virke mer internasjonale. Kvisvik og Ramberg går Moss, mens Riise tar turen Vålerenga.

Gamer.no kan melde at regjeringen vurderer vrakpant på spillmaskiner laget før år 2000 (fant den på Dagbladet). Kanskje ingen dum ide, men man ville nok fått mer penger for dem om de blei solgt på eBay aller andre nettauskjoner.

IGN.com prøvde seg med at et dokument om det kommende spillet Grand Theft Auto: Harbour City var lekket. Men slik var det jo ikke. ITavisen kan melde at Microsoft lanserer spillet Alpine Legend i beste Guitar Hero stil. Veldig artig. Microsoft har laget egen hjemmeside for spillet i tillegg til en trailer som du kan se under.

Spillmagasinet.no kunne du lese at den norske regjeringen ville innfører tidsbegrensning World of Warcraft. Og Activision Blizzard sendte en aprilspøk i retur.

Kjetil Hasselberg har anmeldt noen av aprilspøkene for VG. Her er lenker til salmesider for dagens aprilsnarer: VG.no, NKR.no, Nettavisen.no, Dagbladet.no og Se&Hør.no.

Jeg synes dette innlegget fra bloggen hva-sa-jeg.blogspot.com var ganske bra.

One thought on “Blei du lurt?

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: